Anti-age behandelingen

HSR lifting: Uw persoonlijke anti-rimpel expert.

U houdt van uw individualiteit? Wist U dat uw rimpeltjes net zo individueel zijn als dat U bent? Want een rimpel is niet meteen een rimpel. Het ontstaan ervan is een complex proces en het middel om het tegen te gaan een luxueuze compositie. De nieuwe BABOR antirimpelserie doorbreekt de gouden standaard van de anti-rimpel verzorging. Na de HSR lifting treatment ziet uw huid er zichtbaar gladder uit en de contouren zijn strakker.

Reversive: Morgen mooier dan gisteren.

De oorzaken voor de huidveroudering liggen niet alleen in onze genen maar ook moderne levensomstandigheden eisen veel van de huid. Na de Reversive behandeling krijgt de huid haar individuele, jeugdige uitstraling en lichtkracht terug. Ook onmiddellijk zichtbaar effect van gladheid.

Sea creation: De oorsprong van diepgaande schoonheid.

BABOR is doorgedrongen tot deze geheimzinnige wereld, om uit de diepten van de zeeën de bijzonder kostbare werkstoffen voor de revolutionaire, luxe anti-aging verzorging naar het daglicht te halen. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème in gemasseerd met warme obsidianen en koele koraalstenen. Twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien.

DOCTOR BABOR is een professionele huidverzorgingsserie met high performance recepturen van geselecteerde werkstoffen waarmee DOCTOR BABOR de grenzen verlegt op het gebied van cosmeceuticals.

DOCTOR BABOR – Ultimate Face Lifting.

Unieke werkstofcombinaties en werkstofconcentraties van verschillende preparaten leveren overtuigende, zichtbare en voelbare resultaten. De producten van DOCTOR BABOR overstijgen de effecten van de traditionele cosmetische producten. Alternatief voor inspuiting met collageen en hyalluronzuur.

DOCTOR BABOR – Regeneratie

Huidopbouwende behandeling. Ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen.

DOCTOR BABOR – vitaminebehandeling.

Voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij tekenen van de door het milieu ontstane huidveroudering en stress symptomen. Ook geschikt bij couperose.

Neem nu contact op