Basisgelaatsverzorging

Skinovage PX: Intelligent. Verzorgend. Met systeem.

De intelligente systeemverzorging op maat gesneden voor elke huidbehoefte – onthult individuele schoonheid.

Voor de premiumverzorging heeft het BABOR centrum voor onderzoek en innovatie voortreffelijke, plantaardige werkstoffen perfect afgestemd op de behoeften van de verschillende huidbeelden en desbetreffende huidtoestand.

Effectief verzorgend met beauty intlligence.

Ons moderne milieu stelt extra eisen aan elke huid. Ze heeft een effectieve bescherming nodig tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UV-A stralen en vrije radicalen. Bovendien moeten de mechanismen afgestemd op het huidbeeld ondersteund worden.

Alle skinovage PX producten bevatten naast de speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld, waardevolle Alpine stamcellen, die tegen vroegtijdige ( door het milieu veroorzaakte) huidveroudering beschermen.

Intensieve verzorging voor een droge huid: Vita Balance.

Is uw huid vaak droog, schilferig en onaangenaam gespannen? Dan biedt het VITA BALANCE verzorgingssysteem intensief vocht en soepelheid. Het onaangenaam gespannen gevoel wordt voelbaar minder. De huid ziet er rozig en fris uit.

Kalmering voor een gevoelige huid: Calming sensitive.

Is uw huid vaak geïrriteerd, reageert ze gevoelig, is ze rood en onaangenaam gespannen? Dan biedt het CALMING SENSITIVE verzorgingssysteem kalmering en versterking. Roodkleuringen en een gespannen gevoel worden voelbaar minder en de huid reageert minder gevoelig. Zonder parfum- en kleurstoffen.

skinovage_PX_2_50

Voor een gemengde huid in balans: Perfect combination.

Is uw huid vaak vaal, heeft ze droge huiddelen, vertoont ze grove poriën en glanst ze onaangenaam? Dan biedt het verzorgingssysteem PERFECT COMBINATION mattering en
herstel. Verfijnt de poriën, hydrateert op intensieve wijze droge plekken en reguleert overmatige talgproductie. De teint krijgt een frisse gelijkmatige uitstraling.

Vitaliteit voor een huid die regeneratie nodig heeft: Advanced Biogen.

Is uw huid moe, uitgeput en heeft ze nieuwe energie nodig? Dan biedt het ADVANCED BIOGEN verzorgingssysteem regeneratie en revitalisering. De huidfuncties worden geactiveerd en de celregeneratie wordt gestimuleerd. De huid krijgt een jeugdiger uiterlijk en ziet er rozig fris uit.

Zuiverende verzorging voor een onzuivere huid. Pure.

Neigt uw huid naar puistjes en naar een oneffen teint? Dan biedt het PURE verzorgingssysteem effectieve producten tegen huidonzuiverheden. Tevens zorgt het voor de verfijning van de teint door de reductie van de rimpels. De huid ziet er zuiverder, gelijkmatiger en jeugdig fris uit.

Voor het perfecte ogenblik! Sensational Eyes.

De huid om de ogen is ca. vier keer dunner dan de overige gezichtshuid en heeft daarom een bijzonder zachte verzorging nodig. SENSATIONAL EYES biedt effectieve producten voor de speciale behoeften van het gevoelige ooggebied.
Dermatologisch en door oogartsen getest, zonder geur- en kleurstoffen. Alle producten zijn geschikt voor dragers van contactlenzen.

De skinovage PX behandeling

Niet alleen de gezichtshuid wordt behandeld, maar met de speciale massagetechnieken van BABOR Effective Touch wordt via het gezicht, de hoofdhuid en de nek het hele organisme aangesproken. Tegelijkertijd worden de lichaamseigen energiesystemen in perfecte balans gebracht. Met als resultaat: stralende schoonheid en totale, innerlijke balans.

Ontspanning voor huid en ziel met de BABOR effective touch massage.

Click edit button to change this text.

Neem nu contact op