Ampullen zijn meer dan huidverzorging, een echt meesterwerk die zorgt voor een perfecte huid.

Ze zijn op maat gesneden, slechts 2 ml hooggedoseerde werkstofcombinaties. Binnen enkele seconden zorgen ze voor zichtbare resultaten. Door de geneeskunde geïnspireerd, veranderde Babor met de glazen ampullen gedurende 50 jaar totaal de wereld van de schoonheid. Sindsdien groeit het aantal fans dagelijks. Eenmaal je een ampulle gebruikt hebt, is een wereld zonder hen slecht voor te stellen.

De Babor ampullen werken altijd doelgericht. Ze werken zichtbaar en effectief om te streven naar een perfecte huid. Omdat ze goed door de huid worden opgenomen. Ze bieden meer dan alleen hun unieke aanzicht. Aan de effectieve recepturen gaan lange, intensieve tijden van ontwikkeling en onderzoek vooraf. In een speciale, beschermende atmosfeer worden de hooggeconcentreerde hightechcomposities volgens streng cosmetische standaarden in de glazen flesjes gevuld.

Ervaar met een ampullenbehandeling in ons instituut de intensiefste vorm van schoonheidsverzorging. De werkstofconcentraten worden met een speciale kloptechniek zachtjes in u huid gewerkt. Bij een intensieve kuur worden tot 10 BABOR hydraterende ampullen ingemasseerd. Als uw huid goed gehydrateerd is, kan ze de volgende werkstoffen nog beter opnemen.

De ampullen worden onderverdeeld in 4 categorieën:

  • Anti- age ampullen: Deze werken opvullend, contourverstrakkend, onmiddellijk liftend.
  • Moist ampullen: Ze geven een echte vochtkick, vitaminecocktail en zuurstofdouche.
  • Pure ampullen: Zuiverende werkstoffen zorgen voor een echte puistjesstop.
  • Sensitive ampullen: Het relaxprogramma bij uitstek: Helpt bij huidirritaties en -roodkleuringen.