Wilt u ook minder beharing? Na 5 beurten laserontharing zal u leven een stuk aangenamer zijn.

Definitieve laserontharing: De behandeling

U zou graag voor eeuwig verlost zijn van storende haartjes?

Dan biedt een laserontharing met het Lightsheer toestel u de ultieme oplossing.

foto definitief ontharen

Na ongeveer 5 behandelingen bent u verlost van vervelende haargroei. De Lightsheer diode laser is gekend als meest veilige en meest efficiënte toestel op de hedendaagse markt.

Door zijn hoog vermogen is de laser ook in staat de dieper gelegen haarwortels te bereiken. De energie van het laserlicht wordt praktisch alleen opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is.

Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd. Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip (5°). Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hierdoor schade ondervindt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor vrouwen en mannen die hun beharing willen uitdunnen of helemaal doen verdwijnen. Alles is mogelijk. Benen, bikinilijn, oksels, borst, rug, snor, baard,… De laser werkt in op de pigmentatie in de haartjes. Hoogblonde, grijze of donshaartjes zijn dus moeilijker te behandelen wegens het tekort aan pigment.

U kan gerust een afspraak maken om de werking van de behandeling en de textuur van uw haren eens te laten bekijken.

Voorbereiding op de behandeling.

Bij een eerste behandeling zou het best zijn dat u zich 3 dagen niet scheert, aangezien de structuur van uw haartjes best gecontroleerd wordt. Het waxen mag niet voor en tussen de behandelingen.

Aangezien de laser inwerkt op de pigmentatie in de haren, mag de behandelingszone niet gebruind zijn. Dit is om depigmentatie op de huid te vermijden. Dus zorg ervoor dat u de laatste maand de behandelingszone niet meer blootstelt aan het zonlicht of aan de zonnebank.

Is de behandeling pijnlijk?

De pulsen geven een wat prikkend gevoel, afhankelijk van de zone van het lichaam. De huid kan daarna wat rood zien en wat zwelling vertonen, maarmeestal verdwijnt deze reactie snel.

Wanneer kan ik starten?

Bel vandaag nog voor een afspraak en ontdek hoe laserontharen uw leven een stuk aangenamer maakt, nooit meer scheren voor het sporten of een broek i.p.v. een kleedje…

Ik werk samen met een gespecialiseerde verpleegkundige die de behandeling uitvoert. Om de 6 – 8 weken kunt u bij ons een behandeling reserveren.

Voor prijzen kan u mij gerust een mailtje sturen, dan stuur ik u de prijslijst door.

Neem nu contact op