Bepalen van het huidtype

Alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan deze optimaal verzorgen en beschermen. Daarmee help ik U graag verder.

Wat weet u eigenlijk over uw huid, over haar toestand en haar behoeften?

U kan honderden euro’s uitgeven aan de meest revolutionaire huidverzorgingsproducten, maar het is allemaal weggegooid geld als je niet weet welke producten geschikt zijn voor de huid. Wilt U jouw huid mooi maken met behulp van schoonheidsproducten, dan is het essentieel om Uw huid goed te kennen.

De huid is ons grootste orgaan. Ze heeft uitwerking op onze verschijning en beschermt ons tegen schadelijke milieu-invloeden. Maar onze natuurlijke beschermingsmantel kan ook weleens uit balans geraken. Dus het is van groot belang dat U weet hoe u de huid kan helpen. Dit kan door het bepalen van uw huidtype.

Leer uw huid kennen met de professionele hightech huidanalyse van Babor.

De Babor Derma Visualizer toont hoe uw huid er in de diepte uitziet. De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk. Bovendien analyseert dit apparaat uw actuele huidtoestand aan de hand van onderstaande parameters:

  • Rimpels: De Derma Visualiser meet het rimpelaantal en rimpeldiepte
  • Sebum: De Derma Visualiser  toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.
  • Poriën: De Derma Visualiser analyseert de poriëngrootte en daarmee haar gelijkmatigheid.
  • Pigmentvlekken: De Derma Visualiser documenteert aantal, grootte en veranderingen van donkere huidpigmenten.
  • Huidvochtigheid: De Derma Visualiser ziet aan de hand van Kleine huidschilfers hoe goed de huid met vocht verzorgd is en hoe goed ze als beschermingsmantel functioneert.

In een gedetailleerde huidanalyse zal ik als Babor schoonheidsspecialiste uw actuele huidtoestand onderzoeken. Om de behandeling en de verzorging perfect af te stemmen op Uw behoeften of op Uw huidtype.

Externe milieu invloeden en persoonlijke leefomstandigheden hebben een invloed op de huidtoestand en kunnen de conditie en behoeften van de huid veranderen. We adviseren daarom regelmatig een professionele blik op de huid te laten werpen, om jouw totale schoonheidspotentieel te ontvouwen.

Neem nu contact op