Ontspanning voor lichaam en geest met energiebehandelingen

Reiki: -Rei=universeel Ki=energie

 Dit is een oude Oosterse healingmethode , Ze werd ontdekt door een Japanse dokter Mikao Usuï. De methode is gebaseerd op het doorgeven van genezende energie. Deze energie is universele levenskrachtenergie . Het is de kracht die alle leven in het universum voortbrengt en in stand houdt.

Via een persoon (de reikigever) wordt deze energie naar de ontvanger geleid door middel van de handen. Deze worden op de ontvanger gelegd en de energie stroomt vanzelf en naar behoefte door de kledij heen naar plaatsen waar het nodig is. Tijdens de behandeling kan je een licht tinteling, koude of warmte ervaren.

Reiki behandeling:

  • Helpt blokkades opruimen in je energie systeem.
  • Geeft een volledig gevoel van ontspanning en rust.
  • Brengt terug energie bij vermoeidheid en futloosheid.

Reiki wordt in de hele wereld toegepast en mag gecombineerd worden met talrijke andere therapieën.

Reiki is niet verbonden aan een geloof, religie of suggestie.

Klankschalenmassage:

Deze massage is geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie.

Door het geluid en de trillingen van de klankschalen ontstaat er een diepe healing op de chakra’s. Ook helpen ze bij blokkades van ons energetisch systeem.

Wanneer je een klankschaal aanslaat  ontstaat er een prachtige volle klank die rijk is aan boventonen. Deze klank bestaat niet alleen uit hoorbaar geluid maar ook uit voelbare fijne klanktrillingen die diep door huidlagen, orgaanweefsels en spierweefsels resoneren.

Bij een klankschalenmassage plaats ik klankschalen op en nabij het lichaam. Ik sla ze zachtjes aan en laat ze zingen. Hierdoor ontstaat een innerlijke subtiele massage voor alle lichaamscellen. Door deze zachte vorm van aanraking met klank werkt het zowel op geest als lichaam.

De uitwerking kan variëren van lichamelijke vermoeidheid of juist meer energie. Ik raad aan om na de sessie veel water te drinken want tijdens de ontspanning komen veel afvalstoffen vrij.

Een klankschalenmassage wordt niet toegepast bij mensen met epilepsie, pacemaker of zwangere vrouwen.

Ideaal bij stress, burn-out, overspanning. De klanken zorgen ervoor dat je even aan niets denkt.

Neem nu contact op